Over ons

In de gezellige Hoofdstraat van het mooie Westerbork vindt u Snackbar & Pizzeria NO5 Westerbork.
Al jarenlang het vertrouwde adres voor patat, snacks, pizza's, pasta's, menu's en broodjes.

Westerbork ligt op een centrale plek in Drenthe, plaatsen als Emmen, Hoogeveen en Assen zijn goed en snel te bereiken, maar ook ligt Westerbork zeer gunstig ten opzichte van veel vakantieparken in Midden-Drenthe. Vanuit de vakantieparken in Elp, Orvelte, Zwiggelte en Wezuperbrug is het maar een klein stukje rijden naar onze snackbar en pizzeria. Voor het koud worden van uw afhaalbestelling hoeft u dus niet bang te zijn!

Naast afhalen kunt u ook bij ons komen genieten van een lunch, een lekker tussendoortje of een heerlijke maaltijd in ons sfeervolle zitgedeelte of op het terras. U kunt na een lange boswandeling of fietstocht even opwarmen met een kop van de beste koffie (Catunambu) of beker warme chocolademelk met een dikke toef slagroom. Liever even afkoelen? Een verfrissende sundae, sorbet, milkshake of (soft)ijsje doet wonderen. Kortom, bijna alles is mogelijk.

Kwaliteit en versheid staan bij ons voorop. Wij werken dan ook alleen met de beste merken en dagverse producten. De patat wordt al jarenlang geleverd door de beste fritesleverancier van Nederland: McCain.  De snacks door onder andere Ad van Geloven, Van Dobben, Mora en diverse andere topmerken.

De pizza's en pasta's komen uit eigen keuken. Van bodem tot saus alles is huisgemaakt en dat proeft u! Ons motto is dan ook: "Alleen het beste is goed genoeg".

Wij hopen u snel te mogen begroeten bij NO5!