De beste patat van Westerbork!

Voor de lekkerste patat en snacks in Westerbork, Midden-Drenthe, en omstreken ga je natuurlijk naar    Snackbar & Pizzeria NO5 Westerbork.

Bij Snackbar & Pizzeria No.5 Westerbork hebben wij een breed aanbod aan snacks, maar ook ovenverse broodjes, heerlijke huisgemaakte pizza's & pasta's en ijs!

Bekijk hier ons complete assortiment, of kom eens binnen lopen bij hoofdstraat 5 te Westerbork.

Over ons

In de gezellige Hoofdstraat van het mooie Westerbork vindt u Snackbar & Pizzeria No.5 Westerbork.
Al jarenlang het vertrouwde adres voor het afhalen van patat, snacks, pizza's, pasta's en broodjes.
In Westerbork is altijd wat te doen. Van shantykoren tot dweilorkesten en van straattheater tot folkoristische markten. Westerbork is het bruisende middelpunt van Drenthe!

Kwaliteit en versheid staan bij ons voorop. Wij werken dan ook alleen met de beste merken en dagverse producten. De patat wordt al jarenlang geleverd door McCain, de beste patatleverancier die er is.
De pizza's en pasta's komen uit eigen keuken. Van bodem tot saus alles is huisgemaakt en dat proeft u!
Bij ons geen oude broodjes met slappe koffie. De broodjes worden altijd vers afgebakken en de vers gemalen koffie wordt gemaakt van Catunambu bonen.

Naast afhalen kunt u ook bij ons genieten van een lunch, een lekker tussendoortje of een heerlijke maaltijd.
Tijdens een fietstocht een pittstop maken bij Snackbar & Pizzeria NO5 Westerbork is dus een goed idee.            Even genieten van een goede kop koffie of vers softijsje. U bent weer helemaal opgeladen en niet allen u ook uw fiets kunt u (gratis) opladen. Kortom bijna alles is mogelijk bij Snackbar & Pizzeria NO5 Westerbork.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons bedrijf

Snackbar Westerbork