Heeft u de hele dag genoten van het gezellige museumdorp Orvelte en nu geen behoefte aan koken? Kom dan naar onze Snackbar & Pizzeria NO5 Westerbork. Wij hebben de lekkerste patat, snacks, huisgemaakte pizza's, pasta's en menu's van Midden-Drenthe. Wij zijn gevestigd aan de Hoofdstraat 5 in Westerbork op slechts een paar autominuten van Orvelte.

Bekijk hier ons complete assortiment, of kom eens binnen lopen bij hoofdstraat 5 te Westerbork.

Over ons

In de gezellige Hoofdstraat van het mooie Westerbork vindt u Snackbar & Pizzeria NO5 Westerbork.
Al jarenlang het vertrouwde adres voor het afhalen van patat, snacks, pizza's, pasta's en broodjes.

Kwaliteit en versheid staan bij ons voorop. Wij werken dan ook alleen met de beste merken en dagverse producten. De patat wordt al jarenlang geleverd door McCain, betere patat is er niet, de snacks door onder andere Ad van Geloven, Van Dobben, Mora en diverse andere topmerken.

De pizza's en pasta's komen uit eigen keuken. Van bodem tot saus alles is huisgemaakt en dat proeft u!
Voor een compleet menu kunt u ook bij ons terecht. Van een "simpele" schnitzel tot een compleet satemenu, wij serveren ze u met een goede portie patat en een heerlijke salade.

Naast afhalen kunt u ook bij ons genieten van een lunch, een lekker tussendoortje of een heerlijke maaltijd. U kunt na een lange boswandeling even opwarmen met een beker warme chocolademelk of juist even afkoelen met een verfrissend softijsje bijna alles is mogelijk.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons bedrijf