Overheerlijke Pizza's bij No5 Westerbork!

Naast een uitgebreid assortiment patat en snacks bieden wij u ook de lekkerste pizza's aan! Verblijft u in Zwiggelte? Het is slechts een klein stukje rijden naar onze Snackbar & Pizzeria. Voor grotere bestellingen adviseren wij u van tevoren te bellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons restaurant!

Alle pizza's worden in eigen keuken gemaakt en altijd voorzien van verse ingrediënten!

Klik hier voor ons actuele overzicht van onze pizza's!

Over ons

In de gezellige Hoofdstraat van het mooie Westerbork vindt u Snackbar & Pizzeria No.5 Westerbork.
Al jarenlang het vertrouwde adres voor het afhalen van patat, snacks, pizza's, pasta's en broodjes.

Kwaliteit en versheid staan bij ons voorop. Wij werken dan ook alleen met de beste merken en dagverse producten. De patat wordt al jarenlang geleverd door McCain, de snacks door onder andere Ad van Geloven, Van Dobben, Mora en diverse andere topmerken.

De pizza's en pasta's komen uit eigen keuken. Van bodem tot saus alles is huisgemaakt en dat proeft u!

Naast afhalen kunt u ook bij ons genieten van een lunch, een lekker tussendoortje of een heerlijke maaltijd. Voor een goede kop koffie of cappuccino hoeft u ook niet verder te zoeken. Wij serveren Catunambu koffie, de beste Spaanse kofie die er is. Na een lange wandeling even bijkomen met een goede cappuccino of met een beker warme chocolademelk, gewoon genieten! Heeft u meer zin in een verkoelend ijsje, ook dat kan. Het hele jaar door tappen wij verse softijsjes. Probeer ook eens een sundae of milkshake, gewoonweg heerlijk.

Wij hopen u snel te mogen begroeten bij Snackbar & Pizzeria NO5 Westerbork