Overheerlijke Pizza's bij No5 Westerbork!

De lekkerste pizza's vindt u bij Snackbar & Pizzeria NO5 Westerbork. Wij bieden u een ruim assortiment aan pizza's en pasta's. Zit uw favoriete pizza er niet tussen? Geen probleem, we maken iedere pizza naar uw wensen! Hebben de kinderen meer zin in patat met een snack? En opa en oma meer zin in een schnitzelmenu? Natuurlijk is dat bij ons geen probleem. U geeft uw bestelling aan ons door en wij zorgen ervoor dat alles tegelijk klaar is.

Alle pizza's zijn huisgemaakt en worden voorzien van verse ingrediënten en dat proeft u!

Klik hier voor ons actuele overzicht van onze pizza's!

Over ons

In de gezellige Hoofdstraat van het mooie Westerbork vindt u Snackbar & Pizzeria NO5 Westerbork.
Al jarenlang het vertrouwde adres voor het afhalen van patat, snacks, pizza's, pasta's en broodjes.

Kwaliteit en versheid staan bij ons voorop. Wij werken dan ook alleen met de beste merken en dagverse producten. De patat wordt al jarenlang geleverd door McCain, de snacks door onder andere Ad van Geloven, Van Dobben, Mora en diverse andere topmerken.

Naast afhalen kunt u ook bij ons genieten van een lunch, een lekker tussendoortje of een heerlijke maaltijd. U kunt na een lange fietstocht even bijkomen met een kop van de lekkerste koffie (Catunambu) of genieten van een beker warme chocolademelk met slagroom. Voor softijs hoeft u niet te wachten op de zomer. Het hele jaar hebben wij vers softijs dus dat is iedere dag genieten van een sundae, sorbet, milkshake of een ouderwets hoorntje.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons bedrijf